Svedočanstva pacijenata

 

2007. godine mi je konstatovan kancerogeni mastitis IVb stadium i na konzilijumu su mi saopštili da nemam nikakve šanse i dali mi najviše 6 meseci života. Po preporuci prijatelja sam otišla u bolnicu Nova Vita. Tamo su mi preporučili da koristim Biofarm prizvode. Dve godine je trajala borba, ali smo uspeli. Danas nema ni traga bolesti, a ja se odlično osećam.

Ljiljana Drašović


 

 

Pre tri godine moj suprug je operisan jer mu se formirao “džep” na jednjaku. Nakon operacije, biopsijom je utvrđeno da je to tumor i prognoze doktora nisu bile dobre. Želeli smo da učinimo sve što možemo. Još dok se oporavljao od operacije donosila sam mu komplet terapiju bolnice Nova Vita. Zbog visokog maligniteta, moj suprug je prebačen sa hirurgije na onkologiju gde su počeli kombinovano sa hemio i radio terapijom u narednih 5 nedelja. Uporedo je uzimao Nova Vita terapiju, a vikendom kada se pravi pauza od hemoterpije i zračenja odlazio je u bolnicu Nova vita gde mu je primenjivan tretman prirodnim preparatima bez kojih on ne bi opstao. On danas normalno živi, pun je energije, odlazi na posao i radi sa svoje 73 godine.

Svetlana A.


 

 

Od kako sam pre dve i po godine probao megamin, više nismo bez njega u kući. Čim osetim da me “lomi” prehlada uzmem po dve kašičice pre ručka i pre večere i ujutru se budim kao nov. Mada su te situacije sve ređe, jer mi je izgleda imunitet ojačao.

Čedomir P.


 

 

Još od srednje škole sam se osećala da ni jedan grip ne može da me zaobiđe. Na zapušen nos i malaksalost skoro da sam se bila navikla. Amazonski megamin sam počela da koristim sredinom novembra 2012. i potpuno me oporavio. Od tada svake godine od oktobra do januara uzimam po dve kašičice ujutru i mirna sam.  

Mirjana Simeunović 27 godina